Quiromassatgista Susanna Costa

La meva trajectòria en les teràpies manuals

Una mica més sobre mi…

Susanna Costa, Quiromassatgista a Barcelona
Vaig començar al món de les Teràpies Naturals l’any 2016, després d’acabar els meus estudis de Quiromassatge i continuar amb Reflexologia Podal, Drenatge Limfàtic, Massatge Esportiu, Massatge Neurosedant, Shiatsu, elaboració d’Olis Essencials Naturals i altres tècniques complementàries al Centre ISMET de Barcelona, on actualment segueixo cursant estudis d’Osteopatia.

El meu interès per l’estudi d’aquestes teràpies no va ser casual ja que sóc una persona que sempre he estat envoltada de llibres; després de realitzar els estudis de Tècnica en Educació Infantil, aconseguí la titulació de Tècnic Especialista en Anàlisis Clíniques i posteriorment vaig acabar el primer cicle de Psicologia i el Grau Superior de Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals.

La meva major satisfacció? Ajudar a terceres persones

En les meves sessions de quiromassatge vaig portar a la pràctica els coneixements adquirits durant la meva formació, aplicant tècniques no invasives i sense ajuda d’aparatositat. M’agrada recordar que:

“La millor satisfacció que pots tenir a nivell professional, és veure com allò que has après es compleix a la pràctica i és útil a terceres persones”.

És en aquesta línia que, des de l’any 2016, continuo el meu camí en les Teràpies Manuals a través de l’estudi constant de diferents tècniques i tractaments.

Per últim afegir que al Centre Quiromassatge Susanna Costa no falta mai la música, creant així un ambient relaxant, tranquil i agradable. Deia el filòsof alemany Nietsche: «La vida sense música seria un error».

Centre de quiromassatge a Barcelona

Col·laboració en Actes Solidaris

Quiromassatge Susanna Costa, forma part d’un equip de “MASSATGISTES SOLIDÀRIES” que durant el seu temps lliure i des de fa alguns anys, col·laboren de manera altruista en esdeveniments i actes esportius solidaris a través del servei de Massatge Esportiu i Estiraments Pre i Post-competició.

Alguns exemples:

Cursa de Muntanya Sant Jordi de Cercs – Bombers amb Causa

Cursa Vertical Montserrat – Bombers amb Causa

(Destinades a la recaptació de fons per a la investigació de malalties infantils a través de l’Hospital Materno-Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona).

Cursa y Caminata Marrameu – Geligats

(Destinada a la recaptació de fons per al finançament d’ONG’s en defensa dels animals).

Quiros Solidàries

Ara que ja em coneixes una mica més, només et queda provar una sessió i veuràs els bons resultats que obtens.