POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta web, www.quiromassatgessusannacosta.com, i el seu titular, Susanna Costa Pérez, compleixen amb la normativa espanyola i europea de protecció de dades.

Per a la navegació per la web no cal que es faciliti cap dada personal.

Els casos en què els visitants poden donar les seves dades són:

  • En enviar un email: farem servir les dades per respondre i atendre a la sol·licitud de la persona interessada.
  • En escriure a través d’alguns dels formularis de contacte del lloc web: farem servir les dades per a la mateixa finalitat que al punt anterior.
  • En contactar telefònicament : emprarem les dades facilitades per gestionar les visites al centre.
  • En contactar via WhatsApp: emprarem les dades facilitades per gestionar les visites al centre.

En cada cas, les dades es podran incorporar a un fitxer del qual Susanna Costa Pérez serà responsable de la gestió i el tractament. En tot moment es prendran les mesures necessàries per garantir la seguretat de les dades.

Només farem servir les dades amb la finalitat per a la qual l’usuari les ha facilitat.

De manera expressa s’adverteix als usuaris que, en cap cas, enviïn per correu electrònic, telèfon o WhatsApp cap informació relativa a la seva salut, així com altres dades sensibles.

En tot moment, els usuaris podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o portabilitat. Per a això, podeu contactar enviant un email amb l’assumpte “Protecció de dades” a l’adreça de correu suscospez@hotmail.com amb la vostra petició. Finalment, recordem que l’accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies, que s’emmagatzemen al navegador de l’usuari per facilitar-ne la navegació. Més informació a: Política de cookies.