Contacte

Sessions de quiromassatge terapèutic amb tècniques no invasives i sense ajuda d’aparatositat.

Direcció

C/Artesa de Segre, 4
08022 Barcelona

Telèfon

+34 629 775 549

Horaris

Dilluns, dimecres i divendres:
De 10 a 20h.
Dimarts i dijous:
De 16 a 20h.

Reserva la teva cita

Si ho desitges, inclou les teves dades i et trucaré al moment per programar una cita.
Benestar, salut, relax i comfort mitjançant el quiromassatge i tècniques manuals.

 

RGPD

(*) Camps obligatoris

Preguntes freqüents
FAQS

Com puc reservar un massatge?
Trucada telefònica al 629775549.

WhatsApp també al 629775549.

Quina és la forma de pagament?
En efectiu i al comptat al mateix Centre Quiromassatge Susanna Costa.

Via Bizum al número 629775549.

Què passa si no puc venir a la cita programada?
Unes hores abans de la teva reserva, rebràs un WhatsApp recordant-te l’hora de la teva cita. És convenient que responguis a aquest missatge confirmant o anul·lant la teva cita.

En cas de no rebre aquest missatge i si necessites anul·lar la visita, hauràs de trucar telefònicament o enviar un WhatsApp almenys amb 3 hores d’antelació.

Si tens contractat un Pack de Bonus i no anul·les la visita amb antelació i es dona la mateixa situació una segona vegada, es cobrarà la sessió que correspongui al bonus.

Em pots assessorar sobre el tractament terapèutic que més em convé?
I tant que sí, has d’enviar un WhatsApp o fer una trucada telefònica i al més aviat possible em posaré en contacte amb tu per resoldre els teus dubtes.
Què és un Xec Regal i com funciona?
Quan comprem Xecs Regal de 30 minuts o d’1 hora, estem comprant sessions úniques, individuals i nominatives (només pot gaudir-lo la persona a qui se li regala aquest Xec), amb el seu preu establert. Els Xecs Regal són vàlids durant els 30 dies següents a la seva compra.
Quins avantatges tenen els Bonus i com he d'utilitzar-los?
Quan comprem Bonus estem adquirint Packs de 3 o de 5 sessions, de 30 minuts o 1h amb el preu establert per a cada Bono. La validesa dels Bonus depèn del nombre de sessions adquirides, un Bonus de 3 sessions caduca als tres mesos de la data d’ adquisició, un Bonus de 5 sessions caduca als 5 mesos de la data d’ adquisició.
NO visc a Barcelona però m'agradaria comprar els preparats d'olis per a massatge. Com puc adquirir-los i com se quin em convé més?
L’important en aquest cas, és tenir una petita entrevista per saber quin tipus d’oli és el millor per a tu. Seguidament t’ho enviem ben empaquetat mitjançant de paqueteria urgent al destí desitjat.

Les despeses de tramesa són a compte del destinatari.